Tanszékünk tagja lett a Virtuális Erőmű Program Tanácsadó Testületének

2013. március 6-án a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából második alkalommal díjazták az ország energiatudatos és energiahatékony vállalatait, az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt – a tudományos élet, a
szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadóján. A Parlament Gobelin termében a pályázat elmúlt éves tapasztalatairól, a pályázat eredményeképpen létrejövő társadalmi és gazdasági haszonról számolt be Dr. Szili Katalin, az  Országgyűlés volt elnöke, a Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöke, Fürjes Balázs Zoltán, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. igazgatója és Gáspár Attila, a Virtuális Erőmű Program (http://virtualiseromu.hu/virtualis-eromu-programtm) programvezetője. A díjak átadásán után sor került a Virtuális Erőmű Program Tanácsadó Testületének kibővítésére: ettől a naptól fogva a Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszék is a Tanácsadó Testülethez tartozik. Az erről szóló dokumentumot a tanszék vezetője, Dúll Andrea vette át Fürjes Balázs Zoltántól, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. igazgatójától.
(http://virtualiseromu.hu/az-elen-jaro-vallalatok-mellett-intezmenyeket-es-szakembereket-is-dijaztak-a-parlamentben-az-energia).

Both comments and pings are currently closed.